Overslaan en naar de inhoud gaan

3 delige houten zoldertrap type Junior.

Beschikt u over een mooie opening (minstens 120 cm lang) maar is er onvoldoende vrije ruimt op zolder, dan is de driedelige Junior de ideale zoldertrap voor u. Dit compacte model is sterk, licht hanteerbaar en ruimtebesparend. Om doorbuiging van het valluik en speling op de scharnieren te vermijden, zijn de tarpen aan het kader bevestigd. Het ophaalmechanisme, voorzien van en speciaal veersysteem, houdt het valluik en de trap perfect in evenwicht. Bij het openen is hierdoor een maximum veiligheid verzekerd.

Bijkomende kenmerken :

- driedelige plooitrap

2 delige houten zoldertrap type Junior 2B - schuifsysteem

Beschikt u beneden niet over voldoende ruimte om een driedelige zoldertrap te ontvouwen, dan is de tweedelige Junior 2 B het ideale alternatief.

De Junior 2 B beschikt uit twee over elkaar inschuifbare trapdelen, wat de benodigde kantel- en plaatsruimte op zolder beperkt.

Het ophaalmechanisme, voorzien van een speciaal veersysteem, houdt het valluik ende trap perfect in evenwicht. Bij het openen is hierdoor een maximum veiligheid verzekerd.

Dit model biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding : stevig, veilig en gemakkelijk te bedienen.

Eendelige houten zoldertrap type Junior

Beschikt u op zolder over voldoende ruimte, zowel onder het dak (kantelruimte) als achter de opening (plaatsruimte) dan is de ééndelige houten zoldertrap de ideale oplossing.

Een eenvoudig maar efficiënt mechanisme maakt beide uitvoeringen van onze ééndelige zoldertrap licht hanteerbaar voor jong en oud.

Bijkomende kenmerken :

- 1 ophaalmechaniek

- overmeten trapbreedte : 420 mm

- diepte treden : 8.5 cm

- trapbomen : 9.6 cm

- stevige houten trapleuning

Aluminium zoldertrap in 1 deel

Beschikt u op zolder over voldoende ruimte, zowel onder het dak (kantelruimte) als achter de opening (plaatsruimte) dan is de ééndelige aluminium zoldertrap de ideale oplossing voor u.

De ééndelige aluminium zoldertrap is niet enkel licht, maar tevens zeer gemakkelijk te bedienen dankzij het uniek ophaalmechanisme. 

Bovendien is de aluminium zoldertrap bijzonder eenvoudig te onderhouden dankzij zijn beschermende en esthetische laklaag.

Bijkomende kenmerken :

- trapbreedte : 45 cm

- diepte antisliptreden : 10 cm

- trapbomen : 10 cm

Aluminium zoldertrap in 2 delen.

Indien u niet over voldoende kantel- of plaatsruimte op zonder beschikt voor een ééndelige zoldertrap dan kan de Alu 2 voor u de oplossing zijn.

Dankzij stevig ijzerwerk laten we de 2 of 3 onderste treden overklikken zodat u minder ruimte nodig hebt om deze zoldertrap op te bergen. In open stand wordt de trap één deel.

Bijkomende kenmerken :

- trapbreedte : 45 cm

- diepte antisliptrden : 10 cm

- trapbomen : 10 cm

- tredenafstand : 25 cm

- beschermingsvoetjes onderaan

Aluminium zoldertrap in 3 delen.

Eenmaal we de aluminium zoldertrappen aan ons gamma hadden  toegevoegd, was het logisch dat de driedelige Alu 3 een belangrijke rol zou spelen. 

Niet iedereen heeft voldoende ruimte op zolder om de zoldertrap op te bergen. Bovendien is deze aluminium uitvoering ondanks zijn breedte toch bijzonder licht hanteerbaar en dat zonder aan kwaliteit in te boeten.

De zoldertrap is niet enkel aan het valluik maar ook aan de binnenkast bevestigd en vormt geen belasting voor de scharnieren.

Bijkomende kenmerken :

- trapbreedte : 45 cm